Sanne Kraaijkamp verliefd op zoon Ernst-Daniël Smid

Sanne Kraaijkamp, de dochter van John Kraaijkamp sr. en Geert Smid, zoon van zanger Ernst Daniël Smid, hebben verkering.

De Nederlandse showbizz heeft er met de twee kinderen van beroemde vaders een nieuw liefdespaar bij. Ze zijn stapelverliefd, zo meldt een landelijke ochtendkrant. "Ik vind Sanne grappig, spontaan, sexy, lief. Ze is het beste wat me tot nu toe is overkomen", aldus Smid.

Ook Sanne is dolgelukkig. "Ik vind Geert woest aantrekkelijk omdat hij zo lang is en toen we elkaar ontmoetten, zijn we eigenlijk gelijk tegen elkaar aangekropen. Ik had op dat moment bezoek, maar die vriend zag de vonken springen en vetrok wijselijk binnen vijf minuten."

Geert had Sanne wel eens in tijdschriften zien staan. "Ik vind haar sensationeel mooi. Ik hou erg van kleine vrouwen met tattoos. Wat grappig in dit verhaal is, is dat ik haar oudere broer Johnny eerder kende dan haar. Hij zit ook in het programma Atlas. Sanne kende mijn zusje Coosje weer eerder. We gaan elkaar de komende periode goed leren kennen."