Sandra Schuurhof vrijt met Sander Janson

Het was lang stil rondom het liefdesleven van Sandra Schuurhof. Tot nu. Weekend kan deze week onthullen dat de Hart Van Nederland-presentatrice in het diepste geheim aan het daten is met haar RTL 4-collega Sander Janson. Weekend heeft exclusieve foto’s van het stel.

De twee zijn innig gefotografeerd tijdens een feest op het strand van Scheveningen. Zowel Sander als Sandra is allang niet meer gesignaleerd met een nieuwe liefde. Nu zou de presentator als een blok zijn gevallen voor de presentatrice van SBS 6.

 Volgens de omstanders was het zeker niet de eerste keer dat de twee op date waren. Ze straalden een en al liefde uit. ‘Ze konden werkelijk niet van elkaar afblijven. Ze liepen de hele tijd te zoenen.’ Het kan volgens de aanwezigen niet anders dan dat Sander en Sandra een setje zijn.

Tegenover Weekend wil Sandra niets zeggen over haar vrijpartij met Sander Janson op het strand. ‘Ik voel me niet geroepen iets over mijn privéleven te vertellen’, aldus de voormalig RTL Boulevard-deskundige.

Lees het hele verhaal en bekijk de foto’s in de nieuwe Weekend!