×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Sandra Schuurhof crasht op circuit Zandvoort

Sandra Schuurhof crasht op circuit Zandvoort
18.05.2019 -

Sandra Schuurhof heeft vrijdagmiddag een auto in de prak gereden tijdens de Jumbo Racedagen op circuitpark Zandvoort. De presentatrice is ter controle naar het ziekenhuis gebracht.


Sandra doet dit weekend mee aan de Ladies GT en maakte een oefenrondje toen het mis ging. Met hoge snelheid vloog ze uit de bocht en reed ze de auto total loss. De Hart Van Nederland-presentatrice is flink geschrokken, maar maakt het verder goed, meldt Shownieuws.

Eerder op de dag liet de 47-jarige Schuurhof nog weten klaar te zijn voor de race. ‘Omkleden maar. Eerste ontmoeting met ons racepak en brandwerend ondergoed,’ schreef ze op Instagram. Aan de Ladies GT doen ook andere bekende vrouwen mee, zoals Antoinette de Jong, Kim Kötter, Do en Romy Monteiro.