×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Sandra Masmeijer gelooft in onschuld Frank

11.10.2017 -

Sandra Masmeijer is op van de zenuwen voor de uitspraak van de Belgische rechtbank in de zaak tegen haar man Frank. De voormalig televisiepresentator hoort vrijdag of hij voor drugshandel de cel in moet.


'Wat er de laatste jaren ook allemaal is gebeurd, ik heb nog steeds warme gevoelens voor Frank, die het nu ongekend zwaar heeft', zegt ze in een ochtendkrant. De 53-jarige Sandra blijft geloven dat haar man, van wie ze al een tijd gescheiden leeft, onschuldig is.

'Ik blijf van mening dat Frank geen crimineel is. We zijn formeel van tafel en bed gescheiden. Maar dat houdt niet in dat ik Frank nooit meer wil zien. Ik heb nog steeds diep respect voor de vader van mijn dochters. De laatste tijd hebben we zelfs intensief contact, ook nu we niet meer samen zijn. Ik spreek ook zijn moeder regelmatig om haar te steunen. Ik zeg nooit nooit of het op den duur weer goed gaat komen tussen ons. We zijn alles kwijtgeraakt en ik woon nu in een klein appartement, terwijl we het natuurlijk vroeger heel goed hadden. Ik probeer het hoofd boven water te houden en werk nog steeds in een kledingboetiek', aldus de moeder van twee dochters.

Masmeijer wordt verdacht van grootschalige cocaïnesmokkel via de haven van Antwerpen. Over deze zaak is eerder een documentaire gemaakt. Er is zeven jaar cel tegen hem geëist. Masmeijer was in de jaren tachtig en begin jaren negentig een bekend presentator van de NCRV. Hij presenteerde shows als de Holidayshow en Dinges. Toen hij van de televisie was verdwenen, ging hij in België de horeca in.