×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Samantha van der Plas heeft nieuwe vriend

7.04.2017 -

Een week geleden bracht ze nog een ode aan haar echtgenoot Michael van der Plas, maar nu heeft Samantha van der Plas een nieuwe vriend. Ze heeft een relatie met de porno-acteur Rolf Tangel.


Dat bevestigt de realityster aan Shownieuws. 'Ik heb een nieuwe liefde. Het is sinds vandaag officieel', vertelde ze. 'We kennen elkaar al sinds ik 17 jaar was.' 

Haar nieuwe liefde Rolf Tangel zou zelfs al een tatoeage van haar lippen hebben laten zetten. Ook hij bevestigt de relatie. 'Het is 100 procent geen grap. Het meisje is eindelijk weer vrolijk', zegt hij. 

Rolf is vooral bekend uit de Walibi-filmpjes van Kim Holland. De manager van Barbie en Michael zegt tegen AD dat hij er officieel nog niets van weet. 'Van haar heb ik nog niets vernomen over een nieuwe relatie met die Rolf', zegt Jake Hampel, die meerdere pogingen heeft gedaan om de relatie tussen Barbie en Michael te redden. 

Opvallend is dat Barbie op 1 april, haar trouwdag, nog aangaf dat Michael van der Plas haar grote liefde is. Het leek er toen dus op dat de twee het zouden gaan redden, maar nu Samantha een nieuwe relatie heeft lijkt een hereniging ver weg.