×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Samantha Steenwijk: ‘Wat een klote begin van de dag!’

17.01.2018 -

Ze zal haar dag vast wel eens beter begonnen zijn dan vanochtend. Samantha Steenwijk kreeg deze morgen vroeg een ongeluk met haar smart.


'Mijn dag is helemaal ruk begonnen. Ik reed met mijn auto'tje naar mijn werk. Toen was er een meneer die mij aanreed en die het vervolgens ook nog eens in zijn hoofd haalde om vervolgens keihard door te rijden', begint Samantha haar verhaal.

Gelukkig liep het wel allemaal goed af: 'Dus ik ben er achteraan gereden met gierende bandjes. En toen zei ik tegen deze meneer dat hij even een schadeformulier moet invullen. En dat is uiteindelijke gelukkig wel gebeurd. Maar goed, het is te allen tijde natuurlijk helemaal klote'. 

 

‪Wat een KL*TE begin van de dag!#Ongeluk #samanthasteenwijk #smart #smartie

Een bericht gedeeld door Samantha Steenwijk (@samanthasteenwijk) op