×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Samantha de Jong mist kinderen enorm

14.03.2018 -

Samantha 'Barbie' de Jong zit weer op Facebook en laat daar weten haar twee kinderen, Milano en Angelina, die met haar ex-man Michael in Spanje wonen, ontzettend te missen.


'Ik hou van jullie tot de maan en terug liefjes', en 'Mijn trots, mijn alles! Zal zo blij zijn als ik weer voor jullie kan zorgen. Uit het oog maar nooit uit het hart. Alles komt goed', zijn een aantal van de teksten die te lezen zijn op het Facebookaccount van de blondine.

Samantha zorgt momenteel niet voor haar kinderen omdat het haar allemaal even te veel werd. Na een mislukte zelfmoordpoging werd ze opgenomen in een kliniek en werd in goed overleg besloten om de kids bij haar ex-man Michael van der Plas in Spanje onder te brengen. Tot groot verdriet van de blondine.