×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Samantha de Jong is klaar voor een nieuwe start

Samantha de Jong is klaar voor een nieuwe start
20.06.2019 -

Na een zware periode lijkt Samantha de Jong haar leven weer op de rit te hebben. De realityster laat op Instagram weten 'een nieuwe start te maken' en neemt in haar post geen blad voor de mond.


‘Barbie’ schrijft: ‘Ik ga ook een hele nieuwe start maken en de rest verrot maar, schijnheilige walgelijke mensen, maar karma is a bitch! Over een ander wat zeggen terwijl ze zelf geen haar beter zijn, hahaha lach me kapot. Gluiperds doen alles stiekem, fuck jullie, ik leef mijn leven zoals ik dat wil en daar heeft niemand wat mee te maken. Dat maak mij geen slecht mens, lekker makkelijk om maar achter mij te schuilen. Nou, toedeloe viezerikken!!’

Naar wie Samantha zo hard uithaalt is niet bekend. In elk geval niet naar haar vriend Maron Hill, met wie ze inmiddels vier maanden samen is. Het stel plaatst regelmatig gezamenlijke kiekjes op Instagram en steekt hun liefde voor elkaar niet onder stoelen of banken. Zo noemt De Jong haar vriend ‘mijn steun en toeverlaat’ en zegt hij ‘supertrots op haar te zijn’.