×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Samantha de Jong: ‘Ik ben alles kwijt’

19.03.2018 -

Samantha de Jong heeft het ontzettend zwaar. Ze heeft haar zelfmoordpoging overleefd, werkt aan zichzelf en is weer gelukkig in de liefde met haar Rolf, toch is ze ontzettend verdrietig: 'Ik ben alles kwijt'.


'Ik wil graag iedereen bedanken die mij de afgelopen weken en maanden heeft gesteund. Mijn 2018 is kut begonnen zoals iedereen weet. Zelfmoordpoging, in een kliniek gezeten, kindjes kwijt, huis kwijt, alles kwijt. Iemand waarvan ik veel heb gehouden, ben ik kwijtgeraakt. Helaas was het niet wederzijds', schrijft Samantha emotioneel op haar Facebook.

'Tot en met de dag van vandaag is het nog steeds ellende. Hoeveel kan een mens nog hebben… Lieve mensen van wie ik houd, ondanks dat ik jullie veel verdriet heb gedaan, zijn jullie er altijd voor mij geweest. Eigenlijk verdien ik het niet eens maar weet in ieder geval dat ondanks dat ik jullie veel pijn heb gedaan, ik nooit zal vergeten wat jullie voor mij gedaan hebben. Ik hou van jullie', besluit Barbie de post.

Opvallend is dat haar 'grote liefde' Rolf niet genoemd wordt in het lijstje mensen die Samantha in het bericht opnoemt. De twee zouden volgens eerdere berichten weer samenzijn en voor altijd samen willen blijven.