×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Samantha de Jong: ‘Het gaat goed met de baby’

Samantha de Jong: ‘Het gaat goed met de baby’
5.08.2019 -

De zwangerschap van Samantha de Jong, beter bekend als Barbie, verloopt goed. Dat laat de realityster weten op Instagram.


“Voel me zo happy!!”, schrijft de 30-jarige Samantha, die zwanger is van haar derde kindje. “Met de baby gaat alles goed heb vandaag me eerste echo gehad het hartje klopt alles is goed ben nu 6 en halve week zwanger leef op een #rozewolk #blauwewolk.”

Eind juli werd bekend dat Samantha opnieuw zwanger is. Het nieuws kwam zowel voor haar als de aanstaande vader Maron “onverwachts”, zo schreef ze destijds op sociale media.

Met haar ex Michael van der Plas heeft Samantha al een dochter Angelina (6) en zoon Milano (4). Die twee wonen voorlopig bij Michael vanwege de psychische problemen van Samantha. Ze ondernam verschillende zelfmoordpogingen.