×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

‘Samantha de Jong doet opnieuw zelfmoordpoging’

‘Samantha de Jong doet opnieuw zelfmoordpoging’
17.04.2019 -

Het lijkt erop dat Samantha de Jong voor de vierde keer een zelfmoordpoging gedaan heeft. Bronnen melden dat de blondine van haar balkon is gesprongen.


 

Het voorval vond plaats rond 12.45 uur en de blondine is inmiddels afgevoerd naar het ziekenhuis. Haar nieuwe liefde Maron Hill is gelijk naar het ziekenhuis gereden toen hij het verschrikkelijke nieuws te horen kreeg. Een bron laat aan Shownieuws weten dat Samantha voorlopig niet aanspreekbaar is.

Het is niet de eerste keer dat de realityster een zelfmoordpoging doet. Haar ex Michael van der Plas liet in een eerder interview weten dat Samantha zich al drie keer van het leven heeft willen beroven. Toch leek het de laatste tijd weer wat beter met Samantha te gaan. Eind vorig jaar verliet ze de afkickkliniek in Schotland, waar ze enkele maanden zat voor haar drugsverslaving.