×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Samantha de Jong: Barbie is dood

Samantha de Jong: Barbie is dood
5.12.2018 -

Samantha de Jong wil nooit meer Barbie genoemd worden. Om te benadrukken dat de realityster afstand heeft genomen van haar oude imago ruilde ze haar blonde lokken in voor een bruine coupe.


Samantha laat op Instagram weten dat ze inmiddels weer thuis is na een behandeling van zestien weken in een kliniek in Schotland die zich richt op verslavingsproblematiek. 'Ik heb mijn blonde look achtergelaten in Schotland en ga verder als Samantha de Jong en ga mij richten op mijn herstel en mijn twee lieve kindjes.'

In een ander bericht zegt ze het heerlijk te vinden om weer thuis te zijn na een hele zware tijd in Schotland. 'Het is zeker niet makkelijk geweest, maar wel de moeite waard. Had het van mezelf niet verwacht, maar heb de kracht gevonden om de verslaving te overwinnen. Ik wil de mensen bedanken die er voor mij geweest zijn.'

Afgelopen zomer deed Samantha een tweede zelfmoordpoging onder invloed van drugs. Ze vertrok voor behandeling naar Schotland. Haar zoontje Milano en dochtertje Angelina wonen bij hun vader.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Samantha de Jong (@samanthaenfriends) op