×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Samantha (Barbie) meldt zich weer online

2.08.2018 -

Samantha 'Barbie' de Jong heeft weer van zich laten horen op sociale media. Het is de eerste keer sinds haar vermeende zelfmoordpoging vorige week.


'Voor het eerst reageer ik weer op Insta omdat ik toch mijn schatje Jeffrey heel erg wil bedanken dat je me zo onwijs steunt en niet alleen mij, maar ook mijn familie', schrijft Samantha bij een reeks foto's op Instagram. Op een van de beelden is te zien dat Jeffrey haar afgelopen zaterdag bezocht, toen Samantha haar 29e verjaardag vierde. 'Heb nu eindelijk iemand gevonden waarmee ik kan lachen, huilen en mee kan praten als het even niet meer gaat. Lieverd, ik hou van jou en bedankt dat je er voor me bent.'

Ook in Weekend deze week een uitgebreid verhaal over Samantha. Ook daar zie je onder meer foto's van het feestje dat werd gevierd ter gelegenheid van Barbie's 29e verjaardag. Maar ook interviews met haar moeder, haar vriendje en haar beste vriendin.