×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Samantha ‘Barbie’ de Jong zet nieuwe stap

23.04.2018 -

Samantha 'Barbie' de Jong heeft weer een stap in het oppakken van haar leven gezet. De blondine laat op Instagram weten op zoek te zijn naar een nieuw huisje.


'Weer een nieuwe week. Ik heb vandaag een afspraak voor een nieuw huisje. Super veel zin in', schrijft Samantha enthousiast online. 

De Haagse ziet haar kinderen weer, die enige tijd bij vader Michael hebben gewoond toen zij aan zichzelf moest werken. De realityster heeft nogal wat voor haar kiezen gehad de afgelopen maanden. Zo deed ze begin januari een zelfmoordpoging, stond ze haar kinderen af die vervolgens met Michael verhuisden naar Spanje en circuleren er momenteel meerdere seksueel getinte video's van Barbie op het net.