×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Samantha ‘Barbie’ de Jong kijkt weer vooruit

30.01.2018 -

Samantha de Jong is ervan overtuigd dat ze weer helemaal de oude wordt. Het gaat stapsgewijs beter met de Haagse realityster.


'Ondanks alles gaat het nu een stukje beter. Ik heb heel veel rust en ik heb heel veel steun van mensen', aldus Samantha, die voor het eerst heeft bevestigd dat ze eerder deze maand een zelfmoordpoging deed. Haar familie en manager hielden het eerder op 'overmatig drugsgebruik'.

Samantha wil iedereen bedanken die haar in de afgelopen weken heeft gesteund. Ze noemt onder meer haar 'lieve fans, vrienden, familie en vriendje'. 'Alle lieve berichten hebben mij heel veel goed gedaan. Ik heb heel veel lieve kaartjes gekregen, bloemen, noem maar op', zegt ze in een videoboodschap aan een ochtendkrant. 'Hier staat een hele nieuwe Barbie, een positieve Barbie. Het komt helemaal goed'.