×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Sam Smith zingt soundtrack Bondfilm Spectre

8.09.2015 -

Sam Smith zingt de soundtrack van de nieuwe James Bondfilm Spectre. Het nummer Writing on the Wall wordt op 25 september uitgebracht. ''Dit is een van de hoogtepunten in mijn carrière'', zegt Sam Smith. ''Ik ben zo blij deel uit te maken van deze iconische Britse film. Ik sta nu in het rijtje van mijn grootste muzikale helden."


Maandag hintte de Britse zanger al op zijn betrokkenheid bij Spectre. Hij plaatste op Instagram een foto van een hand met een ring. In de ring staat een bijzonder logo gegraveerd, namelijk het logo van de misdaadorganisatie uit de Bondfilm.

Dat de soundtrack van een James Bondfilm wordt ingezongen door een Britse mannelijke artiest was al sinds 1965 niet meer voorgekomen. "Ik hoop dat jullie niet zo van het nummer genieten als ik tijdens het maken ervan", twittert Smith.

Spectre is vanaf 5 november te zien in de Nederlandse bioscopen.