×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Sam Smith spreekt voor het eerst over zijn break-up

25.09.2018 -

Drie maanden nadat Sam Smith en zijn vriend Brandon Flynn uit elkaar zijn gegaan, heeft de zanger nu voor het eerst openlijk gesproken over hun breuk. In een interview vertelt Smith 'dat alles nog steeds een beetje rauw is.


'Ik ben nog steeds bezig uit te vinden wat deze relatie me heeft gebracht en wat het voor me betekende. Brandon was geweldig en we staan nog steeds op goede voet met elkaar. Al mijn relaties zijn overigens op een goede manier geëindigd,' aldus Sam in een interview met The Times.

De Britse zanger denkt dat zijn relatie met Brandon ook goed geweest is voor de gay community en de acceptatie van homoseksuele liefde. 'Een gay-relatie zien is goed en verfrissend, omdat je het niet zo vaak ziet in het openbaar.'