×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Sam Smith moet week rust nemen van arts

23.09.2018 -

Sam Smith moet op doktersadvies zijn stem een week rust geven. De 26-jarige zanger laat weten dat het verder helemaal goed met hem gaat.


'Hallo mooie mensen. Bedankt voor jullie lieve berichtjes. Ik kom net van een afspraak met mijn stemarts in Boston na het schrikmoment in Las Vegas. Alles is gelukkig in orde, maar ik moet deze week rusten in aanloop naar mijn Aziatische tour. Het spijt me. Alle liefde, Sam.'

Smith zou vrijdag optreden op het iHeartRadio Music Festival in Las Vegas. Op het allerlaatste moment zegde hij de show af vanwege stemproblemen. Sam zou zijn stem zijn kwijtgeraakt en sprong daarop gelijk op het vliegtuig naar Boston. In het Massachusetts General Hospital werkt een arts die gespecialiseerd is in stembandproblemen. Ook onder anderen Adele en Steven Tyler zouden de arts ooit bezocht hebben.