×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Salvador Sobral zingt weer

31.01.2018 -

Voor het eerst sinds zijn harttransplantatie heeft Salvador Sobral weer wat van zich laten horen. De Portugese zanger, die vorig jaar het Eurovisiesongfestival won, plaatste op Facebook een korte video waarin hij achter de piano Landslide van Fleetwood Mac zingt. 'Salvador heeft het gemist om voor jullie muziek te maken', staat in het onderschrift.


De bijna twee minuten durende video is het eerste beeld van de 28-jarige Salvador sinds hij weer op de been is. Hij onderging begin december een harttransplantatie en is momenteel aan het revalideren. De zanger liet eerder deze maand aan de BBC weten dat zijn herstel voorspoedig gaat. Salvador sprak zelfs de hoop uit dat hij in mei tijdens het komende songfestival in Portugal kan optreden.

Salvador won het Eurovisiesongfestival vorig jaar in Oekraïne. Met het nummer Amar pelos dois haalde hij de meeste punten binnen.