×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

‘Salling was depressief en sloot zich af’

1.02.2018 -

Volgens een vriend van Glee-acteur Mark Salling, die deze week zelfmoord pleegde, 'vocht Salling al jaren tegen zijn demonen en isoleerde hij zichzelf de afgelopen tijd van alles en iedereen. Het was een zeer eenzaam mens'. Dit meldt E! News.


Een andere insider laat aan RadarOnline weten dat de acteur al eerdere pogingen had ondernomen om een einde te maken aan zijn leven, wat eigenlijk een schreeuw om hulp was: 'Ik appte hem nadat hij in oktober zijn polsen had doorgesneden en vroeg of alles een beetje oké ging. Hij zei heel direct: nee. Ik wist niet zo goed hoe ik daarmee om moest gaan. Het was vlak voor zijn rechtszaak, hij zag daar enorm tegenop. Ja, wie zou dat niet doen? Iedereen is weleens depressief, maar ik heb dit niet serieus genoeg genomen. Ik dacht, het waait wel weer over'.

Verdere details over de zelfdoding zijn nog niet naar buiten gebracht. Ook is er nog geen datum voor de uitvaart mede gedeeld.

Bij Mark Salling werden in 2015 meer dan vijftigduizend pornografische foto's van minderjarige kinderen op zijn computer gevonden. Dat betekende voor hem direct ook grotendeels het einde van zijn acteercarrière. De acteur zou na overleg met justitie akkoord zijn gegaan met een gevangenisstraf van vier tot zeven jaar. Ook zou Salling aangemerkt worden als zedendelinquent en zou hij een omgangsverbod met minderjarigen krijgen. De acteur pleegde deze week zelfmoord.