Sabia en Touriya spannen samen tegen Sylvie

Sabia Engizek en Touriya Haoud hebben elkaar gevonden in hun persoonlijke vetes met Sylvie Meis. De twee voormalige hartsvriendinnen van Sylvie willen nu samenspannen en Meis het leven zuur maken. "Ze kan haar borst natmaken."

Engizek en Haoud zouden regelmatig contact hebben via Twitter. "Maar dat heeft zich nu buiten het bereik van andermans oren via de telefoon voortgezet. En daar kan voor Sylvie niets goeds uit voortkomen", vertelt een ingewijde aan de krant. Sabia zou Touriya hebben uitgenodigd naar Hamburg te komen om 'eens lekker bij te kletsen'.

"Sabia heeft zich in Duitsland gehaat gemaakt en wordt op straat nagewezen", vertelt een bron aan De Telegraaf. "Waar zij baat bij heeft, is dat er zo snel mogelijk verhalen over Sylvie de wereld in geholpen worden zodat zij er weer wat beter van afkomt. Zelf heeft ze alles wat zij over Sylvie weet al een keer in Bild gespuid. Daarover kreeg zij woorden met Rafael en daarna hebben we haar nooit meer gehoord." Daarom zou nu Touriya aan zet zijn.

Sylvie laat weten zich niet druk te maken om haar voormalige BFF's. "Ze doen maar. Ik ben nergens bang voor. Ik heb niemand wat gedaan. Ik heb alleen gereagéérd op berichten van journalisten over het willen verkopen van foto’s en informatie. En daar was geen speld tussen te krijgen. Voor mij is het hoofdstuk Touriya helemaal afgesloten."