×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Sabia Boulahrouz stopt met TV-serie

10.09.2017 -

Sabia Boulahrouz stopt nu al met het nieuwe televisieprogramma ‘6 Mütter’. Zij zou deelnemen aan deze serie over moederschap, maar is slechts in één aflevering te zien. En dat terwijl de opnames met Sabia en haar twee kinderen Amaya en Daamin al wel waren begonnen.


Dat heeft een woordvoerder van de omroep aan Bild bevestigd: ‘Het klopt dat Sabia door persoonlijke omstandigheden niet in de tweede aflevering te zien is’. Volgens de Duitse krant kan dit het werk zijn van haar ex-man en de vader van haar kinderen, Khalid Boulahrouz. De twee delen namelijk de voogdij over de kinderen en dat zou betekenen dat ook hij in moet stemmen met dat zijn kinderen op tv te zien zijn.

Er komt geen gat in de serie; de plaats van Sabia is ingenomen door de Duitse presentatrice Verona Pooth en haar twee kinderen.