×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Sabia Bouhlarouz krijgt herkansing in Dance Dance Dance

22.09.2016 -

Het danssprookje van Sabia Bouhlarouz leek voorbij, maar ze mag toch terugkeren in Dance Dance Dance. Een ander danskoppel is met een blessure uitgevallen.


Vorige week moesten ze het strijdtoneel verlaten, maar komende vrijdag zijn ze toch weer van de partij in de vierde show, omdat zangeres Daniela Katzenberger en zanger Lucas Cordalis geblesseerd zijn uitgevallen.

Sabia en Leonard vallen in en doen de dans die aanvankelijk voor Daniela Katzenberger en haar man Lucas bedoeld was, zo valt te lezen op de website RTL Duitsland.

In Dance Dance Dance dansen sterren op hoogstaand niveau de originele choreografie van diverse videoclips. Sabia danste vorige week solo de choreografie uit de video Single Ladies van Beyoncé en kreeg daarvoor goede cijfers van de jury. Ze kreeg een 7,5, een 8 en een 8,5. Maar tijdens de partnerdans op de hit My Love van Justin Timberlake wist ze dat positieve gevoel niet over te brengen op de juryleden.