×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Saar Koningsberger wil nu al tweede kind

17.04.2018 -

Saar Koningsberger is nog geen twee maanden moeder, maar weet al zeker dat ze een broertje of zusje wil voor haar dochter. “Ik wil sowieso eigenlijk nog wel een tweede”, zei de 31-jarige presentatrice.


De bevalling van Scottie was begin maart alles behalve makkelijk, maar dat weerhoudt Saar niet van gezinsuitbreiding. 'De bevalling was niet helemaal hoe ik hem bedacht had van tevoren. Ze lag verkeerd, ik had gelijk al een weeënstorm en kreeg al heel vroeg persdrang.' Toch was Saar alle pijn en de 'paniek in de tent' al snel vergeten. 'Hoe heftig die bevalling ook is geweest, ik zei diezelfde dag nog: ik doe dit vanavond weer,' vertelt ze aan RTL Boulevard.

Met Scottie gaat het 'heel goed'. 'Alle clichés zijn waar; als het maar goed gaat met je kindje, dan gaat het goed met jou. Natuurlijk ben ik oververmoeid, maar elke keer als ik in haar wiegje kijk, begint ze weer te schaterlachen en dan vergeet ik die slapeloze nachten.'