×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

‘Ryan Reynolds wil soms uit vliegtuig springen’

‘Ryan Reynolds wil soms uit vliegtuig springen’
7.05.2019 -

Met je kleine kinderen op reis gaan, sommige ouders vinden het geen probleem en anderen gruwen ervan. Ryan Reynolds hoort naar eigen zeggen (soms) bij de laatste groep, zo verklapt de vader van James (4) en Inez (2).


‘Als ik in het vliegtuig zit met mijn kinderen, komt er meestal wel een moment dat ik opsta en aan de stewardess vraag of ik het vliegtuig mag verlaten’, grapt de 42-jarige acteur. ’99 procent van de tijd zeggen ze dan ‘nee, blijft u alstublieft zitten’. Dus dan ga ik maar weer zitten om te verlangen naar de zoete bevrijding van de dood’, aldus Ryan, die binnenkort voor de derde keer vader wordt.

Maar de Canadees is ook serieus over de werkverdeling tussen hem en zijn vrouw Blake Lively, die ook acteert. ‘Blake en ik werken niet tegelijkertijd aan een film. Als zij bezig is met een film in Thailand en ik zit in Vancouver, zouden we elkaar nooit zien. We opereren als een unit en dat werkt erg goed voor ons’, zegt Ryan tegen People. ‘De kinderen blijven bij ons, zo blijft de familie bij elkaar en zijn we altijd ‘thuis’. Ook al zijn we in Spanje, Utah of in New York, zo lang als we samen zijn, zijn we thuis.’