×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Ryan Reynolds kampt met angstaanvallen

4.05.2018 -

Ryan Reynolds lijkt het perfecte leven te leiden, maar niets is minder waar. Volgens Page Six heeft de acteur het moeilijk met 'beroemd zijn' en weet hij niet altijd hoe hij moet omgaan met zijn succes.


'Ik heb angsten, altijd gehad ook', aldus Ryan. 'Dat kan variëren van iets simpels tot iets heel heftigs, maar hoe dan ook voel ik me er heel ongemakkelijk bij. Toen ik jonger was ging ik veel uit en probeerde ik op die manier mijn angsten te verbloemen. Ik nam toen ook medicijnen om dat gevoel van angst te verminderen'.

Nadat een paar vrienden van Ryan overleden aan een overdosis drugs, besloot hij een gezonder leven te gaan leiden: 'Als ik nu een promotietour moet doen voor een film, beeld ik mezelf in dat ik daar zit als mijn karakter. Dat maakt het makkelijker voor mij om te doen, hoe gek dat ook mag klinken'.