Ryan Gosling mist maatje George

George, de hond van Ryan Gosling, is in december vorig jaar overleden. Daar gingen al geruchten over, maar nu heeft de acteur het hele verhaal aan Ellen DeGeneres verteld. Dat gebeurde in een interview dat vrijdagavond in Amerika wordt uitgezonden.

De geruchten staken dit jaar de kop op omdat Ryan de hondenpenning van George droeg. In het gesprek met Ellen vertelt hij over de hond die hij in 2000 uit het asiel haalde. 'In december overleed hij. George was toen zeventien. We waren echt de beste maatjes'. In december waren er foto’s te zien van Ryan en zijn partner Eva Mendes. Samen met George gingen ze een dierenkliniek in Los Angeles binnen. Toen ze naar buiten kwamen, zagen ze er bedrukt uit. George hadden ze toen niet bij zich.

Gelukkig voor Ryan heeft hij fijne herinneringen aan George. Aan Ellen vertelt hij dat het dier weinig hondengedrag vertoonde. 'Ik denk dat hij het op een bepaalde manier een belediging vond om als hond behandeld te worden', grapte Ryan. 'Kunstjes doen vertikte hij en als je tegen hem zei dat hij moest zitten, moest je hem als het ware ervan overtuigen dat het voor zijn eigen bestwil was'.

Verder zei Ryan dat George naarmate hij ouder werd, steeds meer op een ouwe rocker begon te lijken. 'Hij was vel over been en had bijna geen tanden meer. Ook was hij zo goed als kaal. Hij had hier en daar last van een slechte huid, maar ondanks alles was hij nog steeds aantrekkelijk'.

Of Ryan een andere hond neemt, weet de acteur nog niet. Zeker is wel dat de nieuwe hond erg zijn best zal moeten doen om in de voetsporen van George te kunnen treden. Ryan noemde hem in 2013 nog 'de grote liefde in mijn leven'. George ging veel mee met Ryan. 'Ik had alles goed geregeld zodat hij overal mee naartoe kon', zei hij daarover.

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen