×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

‘Ryan Gosling en Eva Mendes zijn niet getrouwd’

22.09.2016 -

Ingewijden en bronnen zijn het niet eens over de vraag of Ryan Gosling en Eva Mendes nu wel of niet getrouwd zijn. Tegenover TMZ ontkennen kenners dat het acteurskoppel eerder dit jaar in het huwelijksbootje is gestapt.


De acteurs zouden volgens Us Weekly in het diepste geheim zijn gehuwd, in het bijzijn van slechts een paar vrienden en familieleden. De bronnen die TMZ heeft geraadpleegd ontkennen dit.

De 35-jarige Ryan en de 42-jarige Eva laten maar weinig los over hun privéleven. De twee, die samen in de film The Place Beyond The Pines speelden, zijn sinds september 2011 samen. Het stel heeft twee dochters, Esmeralda van twee jaar en Amada van vier maanden.