×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Ruzie Giel Beelen en Tim Knol om stripper

Ruzie Giel Beelen en Tim Knol om stripper
22.03.2018 -

Giel Beelen en Tim Knol zijn elkaar in de radio-uitzending van de Veronica-dj in de haren gevlogen om een stripper.


Tijdens het liveoptreden van Knol in de radiostudio kwam een schaars geklede dame binnen en begon zich uit te kleden. Voorafgaand aan het optreden hadden Beelen en Knol nog een pittige discussie naar aanleiding van Knols heftige en afkeurende Twitter-reactie op een eerder streaker-incident. Hierbij werd zangeres Maan verrast door een blote man, toen zij in de uitzending van Radio 538-dj Frank Dane een nummer ten gehore bracht. Giel was het oneens met de ophef die Knol erover maakte.

Knol stormde na tussenkomst van de stripper het pand uit, met Beelen in zijn kielzog. 'Ik heb hier geen trek in', aldus de zanger. 'Ik ben te oud voor deze onzin en voel me te serieus hiervoor. Ik had niet gedacht dat je zo laag zou zakken'. Ook Knols band pakte zijn biezen, tot ongenoegen van Beelen. Deze noemde Knol en zijn bandleden 'kinderachtig', 'onsportief' en 'motherfuckers'. 'Als je niet weet waar je over praat moet je gewoon je bek houden', riep hij de muzikanten na, verwijzend naar de streaker-grap met Maan.

Op Twitter kreeg de dj gelijk een stortvloed van reacties over zich heen, waarop hij twitterde: 'Hoezo mag ik geen andere mening hebben dan? Respect maar zelf ook de radiomaker #geintjenatuurlijk'.

(Tim Knol. Bron: ANP)