Ruud voelt zich ernstig benadeeld

Patty Brard heeft een interview gehad met de toyboy van Onno Hoes, Ruud. Vanavond is het hele gesprek te zien in Show Laat maar vanochtend vertelde Patty al het één en ander tegen Edwin Evers in zijn radioprogramma.

'Ik heb een heel lang gesprek gehad met Ruud. Ruud voelt dat Albert zijn huwelijk aan het redden is over zijn rug. Hij voelt zich ernstig benadeeld en ik begrijp dat wel. Hij is neergezet als een soort 'toyboy' die één keer met Onno gezoend heeft, maar je kan hier toch wel spreken van een langere relatie die een jaar geleden al begonnen is' aldus Patty. 'Ruud is boos en voelt zich in de steek gelaten. Door Albert werd hij neergezet als een soort familievriend maar Ruud heeft Albert drie keer in een kroeg gezien en kent hem helemaal niet' vertelt Patty tegen Edwin Evers.

Onno Hoes vertelde afgelopen week dat hij niet verwacht dat er nog lijken uit de kast komen naar aanleiding van de hele affaire. Patty: 'Nee misschien geen lijken maar heel Zorgvlied komt naar beneden vanavond' Onno en Ruud, die elkaar in de kroeg hebben leren kennen, hebben volgens Patty nog steeds contact met elkaar.

Het hele interview is vanavond te zien in Show Laat.