×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Ruth Jacott doneert lampion voor haar moeder voor KWF

Ruth Jacott doneert lampion voor haar moeder voor KWF
27.12.2019 -

Ook Ruth Jacott doneert zondag een lampion voor KWF. Op 29 december worden tienduizenden lampionnen in de vorm van een hart in het Olympisch Stadion ontstoken. Iedere lampion brandt voor een dierbare die is geconfronteerd met kanker.


Het ontbrandingsmoment van het hart is te zien op SBS6. Jacott doneert een lampion voor haar moeder, omdat ze dankbaar is dat ze nog bij haar is. Haar moeder kreeg twee jaar geleden kanker en is gelukkig genezen verklaard. Ruth zingt voor het eerst haar nieuwe single De Jaren Gaan Voorbij.

Ook Do brandt een lampion voor alle artsen en verpleegkundigen. Ze treedt op met Stil In Mij, de klassieker van Van Dik Hout die zij in een nieuw jasje heeft gestoken in het kader van het 25-jarig jubileum van Van Dik Hout. Paralympisch kampioene Bibian Mentel ontbrandt de laatste lampion van het hart tijdens de show. Na het plaatsen van haar lampion wordt het hele hart met de duizenden lampionnen verlicht.