×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Russell Crowe als rugbyfluisteraar

21.05.2016 -

Ryan Gosling werd tijdens het kijken naar een rugbyduel samen met Russell Crowe flink door zijn collega voor de gek gehouden.


Samen met Russell Crowe, met wie hij te zien is in The Nice Guy keek hij naar een rugbywedstrijd op tv. Dat ging gepaard met een grote hoeveelheid alcohol. “Ik snapte er niets van”,  vertelde Gosling bij de BBC. “Russel wist precies wat er ging gebeuren op het veld. Hij was een soort rugbyfluisteraar.”

Gedurende de wedstrijd dronken Gosling en Crowe flinke hoeveelheden alcohol. “Aan het eind van de wedstrijd was ik helemaal dronken”, herinnert Gosling nog. “Ik wist vanwege de drank nauwelijks nog wat er gebeurde. Dat gevoel werd alleen maar erger toen hij opeens zijn maatje Crowe op het beeldscherm zag feesten met de rugbyers. “Toen bleek dat we naar een oude wedstrijd op video zaten te kijken.”