Russell Brand zegt tournee af om moeder

Russell Brand heeft vandaag de resterende negen optredens van zijn Russell Brand: Rebirth-tournee afgezegd. De 42-jarige komiek wil zijn moeder bijstaan, die vorige week betrokken was bij een ernstig auto-ongeluk.

In een video op Instagram laat Russell weten dat zijn moeder in het ziekenhuis ligt met meerdere levensbedreigende verwondingen. 'Ik kan mij niet voorstellen dat ik nu zou moeten optreden. Ik voel mij zo verdrietig hierdoor. Het spijt me, maar dit is overmacht', aldus Brand.

De komiek zegt dat hij het verschrikkelijk vindt dat zijn moeder alweer in het ziekenhuis ligt. Vooral omdat ze al kwetsbaar is. Ze heeft namelijk een maand geleden haar laatste chemotherapie ondergaan. Het was al de zesde keer dat Russells moeder Barbara kanker overwon.

Russell wil voor nu rust. 'Ik zal een tijdje niet op social media zitten', zegt hij. Ook bedankt hij zijn fans voor de lieve berichtjes die hij heeft gekregen. 'Houd mijn moeder alsjeblieft in jullie gedachten'.

Afgelopen donderdag werd de auto van Barbara frontaal aangereden door een spookrijder toen ze op weg was naar het huis van Russell om op zijn 1-jarige dochtertje Mabel te passen. De bestuurder van de andere auto zou ervandoor zijn gegaan. Inmiddels is een 40-jarige man in verband met het ongeluk aangehouden.

 

Part 1/2 – Thanks for your kind messages. ReBirth delayed or cancelled due to my Mum’s accident.

Een bericht gedeeld door Russell Brand (@trewrussellbrand) op

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen