×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Ruby Rose herstelt goed van rugoperatie

24.01.2018 -

Actrice Ruby Rose is druk bezig met haar revalidatie na een zware rugoperatie. Op social media deelde ze foto’s van zichzelf terwijl ze met een rollator loopt.


De actrice uit The John Wick: Chapter 2 meldde vorige week dat ze een probleem met haar rug had. Tegen haar fans had Ruby gezegd dat ze zich geen zorgen hoefden te maken als ze foto's van de 31-jarige in een rolstoel of met een loophulp zagen.

'De afgelopen jaren heb ik te maken gehad met problemen aan mijn ruggenwervels', legde ze uit in een tweet met een foto van haarzelf in een rolstoel. 'Ik ben nu herstellende van een operatie, maar ik moet wel in beweging blijven. Voordat ik in het openbaar met mijn wandelstok of rollator wordt gespot, heb ik liever dat mensen weten wat er is'.

Dinsdag plaatste Ruby een paar foto’s op social media waarop te zien is hoe ze aan haar herstel werkt. 'Vooruitgang', schreef ze bij een foto waarop ze te zien is met een rollator. Ook plaatste ze een selfie met haar wandelstok. 'Ik ben aan mijn wandelstok gewend geraakt', stond daarbij.

 

Progress

Een bericht gedeeld door Ruby Rose (@rubyrose) op

 

I’ve grown accustomed to my cane…

Een bericht gedeeld door Ruby Rose (@rubyrose) op