Roy kende Mick Jagger niet

Roy Donders werd onlangs door rockster Mick Jagger genoemd, maar eigenlijk wist de Tilburgse realityster niet eens wie het was.

"Ik ken geen liedjes van hen en wist ook eigenlijk niet wie het was, heel erg. En toen zeiden ze: 'Mick Jagger, ken je die niet?' Ooh, van The Rolling Stones." De stylist van het zuiden vindt het wel 'supervet' dat Mick zijn naam noemde vertelde hij in RTL Boulevard. Tijdens het optreden van The Rolling Stones op Pinkpop vroeg Mick Jagger namelijk in het Nederlands aan gitarist Ron Wood: "Wie is je kapper? Roy Donders?"

Deze week in Weekend een groot interview met Roy en zijn nieuwe vriend Bas. De stylist praat onder meer over zijn succes, zijn liefde en hoe hij werd bedrogen.

Al die bekendheid is Donders nog niet naar het hoofd gestegen, maar hij vindt het wel vervelend dat hij niet meer normaal naar het zwembad, bioscoop of terrasje kan. Ook iets leuks doen met vriend Bas gaat wat moeilijker. Toch heeft hun relatie er niet onder te lijden en hebben de twee zelfs plannen om te gaan samenwonen. "Het gaat heel goed, en ik vind samenwonen wel een eng idee, maar het zal niet lang meer duren", aldus Royke.