×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Roy Donders vraagt faillissement aan

Roy Donders vraagt faillissement aan
4.12.2018 -

Roy Donders heeft het faillissement aangevraagd van zijn eigen kledingwinkel in Tilburg. De rechtbank doet dinsdag uitspraak over het faillissement van de zaak Rojami.


'Het is verschrikkelijk. Ik heb het faillissement zelf moeten aanvragen, omdat het gewoon niet goed ging. Mijn hele ziel en zaligheid zit in die winkel, jaren van mijn leven en dat van mijn familie zitten erin', vertelt Roy, die bekend werd met zijn eigen reallifesoap Stylist van het zuiden.

Een van de oorzaken van het faillissement is volgens Roy de verhuizing van de winkel van een buitenwijk naar het Tilburgse centrum. Voor het pand van de nieuwe zaak betaalde hij een hogere huur, maar die trok nauwelijks extra klanten. 'De laatste maanden moest er dik geld bij en dan word je wel gedwongen een besluit te nemen, hoeveel pijn dat ook doet, want Rojami is wel mijn kindje', zegt Roy, die ook zanger is.