×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Roxeanne Hazes weet het zeker: ‘Ik ga trouwen met mijn beste vriend!’

Roxeanne Hazes weet het zeker: ‘Ik ga trouwen met mijn beste vriend!’
28.10.2019 -

Na al zo'n 3,5 jaar gelukkig te zijn met Erik Zwennes, lijkt Roxeanne Hazes erop te hinten dat zij binnenkort haar jawoord zal geven aan haar vriend.


Roxeanne Hazes en haar grote liefde Erik genieten momenteel van een welverdiende vakantie met hun zoontje Fender. Het gezinnetje is neergestreken in Portugal. Op Instagram plaatst de zangeres regelmatig kiekjes, waarvan er bij één een opvallend bijschrift staat. ‘Ik ga trouwen met mijn beste vriend’, schrijft ze bij een serie foto’s met Erik. Zou ze hiermee hinten op een huwelijk op korte termijn?

Erik laat aan RTL Boulevard weten dat er op dit moment nog geen sprake is van een huwelijk. De twee zullen elkaar deze vakantie dus niet het jawoord geven. Wanneer dat wel gaat gebeuren, is nog even afwachten.

https://www.instagram.com/p/B4IM4sHg8qm/?utm_source=ig_web_copy_link

In 2017 vroeg Erik zijn Roxeanne ten huwelijk, maar de bruiloft is al een paar keer uitgesteld. In juli 2018 verwelkomden zij zoontje Fender.

Lees ook:

Roxeanne Hazes uit haar verdriet in emotioneel bericht

Roxeanne Hazes openhartig over borstvoeding: ‘Het was de meest heftige periode’