×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Roxeanne Hazes verrast door bijzonder cadeau van zoontje Fender

Roxeanne Hazes verrast door bijzonder cadeau van zoontje Fender
21.05.2019 -

Roxeanne Hazes is helemaal overdonderd door een verrassing van haar zoontje Fender. De zangeres kreeg namelijk een wel héél origineel cadeau. Op Instagram deelt ze er een foto van.


Haar vriend Erik heeft de verrassing geregeld. ‘Oooooh, dit cadeau… Mijn mama-hart is gesmolten. Vans met de tekenkunsten van mijn zoon erop. LOVE IT’, schrijft ze bij een foto van de door Fender versierde schoen.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Oooooh, dit cadeau… Mijn mama-hart is gesmolten. @vans met de tekenkunsten van mijn zoon erop. LOVE IT! Dankjewel, liefste @erikzwennes ❤️✨

Een bericht gedeeld door ⚡️ (@roxeannehazes) op

Het was wel een hele klus om de schoenen te versieren, zo laat Erik onder het bericht op Instagram weten: ‘We zijn nog bezig de verf uit onze oren te vissen maar wat leuk om te maken. Hij moest het zo lang voor zich houden. Voor de beste!’

Het zoontje van Roxeanne en Erik is inmiddels alweer 10 maanden oud.