×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Roxeanne Hazes last van zwangerschapskwaaltjes

Roxeanne Hazes last van zwangerschapskwaaltjes
9.02.2018 -

Roxeanne Hazes maakte halverwege januari bekend in verwachting te zijn van haar eerste kindje. Samen met verloofde en grote liefde Erik Zwennes bereidt zij zich voor op de komst van de kleine. Helaas heeft de 'zwangeres' ook last van een aantal zwangerschapskwaaltjes.


Grote liefde Erik Zwennes staat klaar om te helpen met alle problemen waar zijn geliefde tegenaan loopt: 'Mijn liefde Erik helpt met het verwijderen van mijn extensions', schrijft Rox verliefd bij de foto.

En daar houdt het niet op. Erik is de beroerdste niet en helpt de toekomstige moeder van zijn kind met het maken van een warm badje: 'Zwangerschapskwaal: opgezette benen… Ik heb de beste man ooit!'

(Bron: Instagram Roxeanne Hazes)

(Bron: Instagram Roxeanne Hazes)

(Bron: Instagram Roxeanne Hazes)