×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Roxeanne Hazes kijkt terug op ‘intens en mooi’ jaar

Roxeanne Hazes kijkt terug op ‘intens en mooi’ jaar
31.12.2018 -

Roxeanne Hazes heeft een 'intens en mooi' jaar achter de rug. Tot die conclusie komt de zangeres maandag op Instagram.


'Wat een jaar! Begin 2018 maakten Erik Zwennes en ik bekend dat ik in verwachting was van een prachtige zoon, stonden mijn band en ik op Eurosonic Noorderslag, ontving ik mijn eerste Edison voor het album In mijn bloed, stonden we op Paaspop, hebben we twee tours gedaan, stonden we op bevrijdingsfestival voor 10.000 man, deed ik mijn laatste optreden voor een uitverkochte Ziggo Dome tijdens Holland zingt Hazes, voordat ik met verlof ging, hebben Erik en ik enorm genoten van de Vinkeveense Plassen en het allermooiste: beviel ik van het mooiste, liefste kindje van de wereld', blikt Roxeanne terug bij een zomerse foto waar ze hoogzwanger op staat.

'Zoveel bijzondere gebeurtenissen in één jaar en ik heb ze allemaal (hoog)zwanger mee mogen maken', gaat ze verder. 'Genoeg ups en helaas ook een hoop downs, maar wat was dit jaar intens en mooi.' Roxeanne bedankt al haar fans en volgers voor 'de bijdrage in mijn leven'. 'Voor de leuke ontmoetingen, jullie trouwe aanwezigheid bij de tour, de liefste comments onder mijn posts van Fender, kortom: de liefde die wij als gezin van jullie hebben gehad. Ik wens jullie een heel mooi, liefdevol, gelukkig en gezond 2019!'

Roxeanne sluit haar waarschijnlijk laatste bericht van 2018 af met de belofte dat 2019 het jaar wordt waarin ze weer met nieuwe muziek komt 'en jullie hopelijk weer verras en blij maak'.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door DOCHTER DRE (@roxeannehazes) op