×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Roxeanne Hazes in 2019 in grote zaal Paradiso

Roxeanne Hazes in 2019 in grote zaal Paradiso
22.11.2018 -

Roxeanne Hazes keert volgend jaar terug naar Paradiso. Maar dan voor een concert in de grote zaal. Dat maakte de zangeres donderdag bekend, kort voor aanvang van haar uitverkochte optreden in de bovenzaal van de Amsterdamse club.


Met de show, die gepland staat op vrijdag 11 oktober 2019, gaat een grote wens van Roxeanne in vervulling. 'Paradiso is een legendarische zaal waar ik een aantal keer te gast mocht zijn, maar nog nooit een eigen show gaf. Dit optreden in de bovenzaal smaakt naar meer, dus volgend jaar komen we terug met veel nieuwe muziek', zegt ze. De kaartverkoop voor het concert van Dochter Dre met haar band is direct begonnen.

Roxeanne is op dit moment bezig met haar najaarstour. Het zijn de eerste optredens sinds de geboorte van haar zoon Fender.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door DOCHTER DRE (@roxeannehazes) op