×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Roxeanne Hazes: ‘Ik kan daar echt boos om worden’

18.01.2018 -

Roxeanne Hazes is in een nieuw YouTube-programma van Nino Wilkes open over de haat en nijd die zij over zich heen krijgt online. Want als je een maatje meer hebt en je plaatst toch veel sexy foto's, dan hebben mensen daar al snel een mening over.


'Waar ik echt boos om kan worden, is dat mensen dan iets zeggen over mij dat indirect ook over mijn volgers gaat. Er zitten genoeg meiden bij op Instagram en Facebook die mij volgen omdat ik een maatje meer heb en daar 'schijt' aan heb en zelfverzekerd in het leven sta', vertelt Roxeanne.

'En als er dan van die mensen gaan reageren die een stuk ouder zijn terwijl ik nog maar 25 ben, ja dan zeg ik daar wat van. Dus dat heb ik laatst gedaan en ik heb daar heel veel mee bereikt omdat veel meiden, dik en dun, het daar mee eens waren', besluit ze.