×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Roxeanne Hazes haalt uit naar ‘haters’

Roxeanne Hazes haalt uit naar ‘haters’
20.12.2018 -

Roxeanne Hazes heeft uitgehaald naar iedereen die haar woensdagavond anoniem afbrandde op sociale media naar aanleiding van haar optreden in de tv-quiz De slimste mens. De zangeres vindt het 'zeer en zeer triest' dat mensen het blijkbaar leuk vinden om iemand anders neer te halen.


'Wat moet het een eenzaam bestaan zijn, wanneer je online galspuwen als dagtaak hebt. Waar haal je de tijd en energie vandaan?', vraagt Roxeanne zich af op Instagram. De zangeres is daarom extra blij met 'alle lieve reacties' die ze ook ontving. 'En ik ben nog steeds hartstikke trots op mijn deelname aan De slimste mens.'

Op sociale media werd door sommige kijkers met onbegrip gereageerd op het feit dat Roxeanne enkele op het oog eenvoudige vragen niet wist te beantwoorden. Zo wist ze niet de juiste trefwoorden te vinden bij namen als Jan Klaassen en Anton Mussert.

'Haat zal ik nooit accepteren en ik zal me nooit inhouden voor iets dat ik leuk vind, doch risicovol is', besluit Roxeanne. 'Wat zal het toch fijn zijn als we in 2019 iets liever voor elkaar kunnen zijn, mensen.'