×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Roxeanne Hazes al 10 kilo afgevallen

Roxeanne Hazes al 10 kilo afgevallen
23.05.2019 -

Roxeanne Hazes is tegenwoordig weer in de sportschool te vinden. Ook eet ze een stuk gezonder. Het resultaat: de 26-jarige zangeres is inmiddels 10 kilo kwijt.


Toen zoontje Fender zo’n negen maanden oud was, realiseerde Roxeanne zich dat ze helemaal vergat voor zichzelf te zorgen. ‘Dus ben ik lekker veel bezig. Aan het sporten en aan het lijnen en lekker gezond aan het eten.’ Hierdoor heeft ze het gevoel dat ze er weer ‘mag zijn’. ‘Ik wil weer make-up dragen en ik heb weer zin om mijn haar leuk te doen.’

De dochter van André Hazes hoeft niet per se alle 30 kilo’s kwijt te raken die ze door haar zwangerschap aankwam, ‘maar ik wil wel lekker gewoon mijn sokken aan kunnen doen, zonder dat het vermoeiend is’, zegt ze tegen RTL Boulevard.

Hazes en verloofde Erik Zwennes verwelkomden vorig jaar juli hun eerste kindje.