Roué Verveer voelt zich buitengesloten

Roué Verveer is met zijn gezin een paar dagen naar Barcelona. Gewoon, om er even lekker met z'n drietjes tussen uit te zijn. Tot grote ergernis van de komiek is er alleen geen aandacht voor hem...

De komiek heeft twee video's gedeeld waarin te zien is dat zijn vrouw samen met hun zoontje hand in hand door Barcelona struint, zonder ook maar één keer achterom te kijken. Tot groot ongenoegen van Roué: 'Wanneer je met z'n drietjes een paar dagen Barcelona doet maar twee zijn de hele tijd met elkaar bezig alsof de derde niet bestaat. Voel met het vijfde wiel. Gezellig hoor', schrijft hij bij de eerste video.

En jahoor, de dag erna gebeurt precies hetzelfde: 'Vandaag was het weer raak. Gewoon niet eens naar achteren kijken om te zien waar die ene man is die met ons mee is. Anders gaan ze de volgende keer gewoon gezellig met z'n tweetjes op vakantie als ze elkaar zo leuk vinden', moppert hij.

Maar gelukkig is het nog wel een beetje gezellig: 'Barcelona is een van onze favoriete vakantiebestemmingen. Het maakt niet uit hoe vaak we komen, elke keer is het weer gezellig!', schrijft hij bij een vakantiekiekje.