×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Rossana Kluivert moet TLC-serie uitstellen

6.07.2018 -

Artsen hebben Rossana Kluivert afgeraden naar Curaçao te reizen voor opnames van haar reallifeserie op TLC. In mei ging ze in Barcelona onder het mes nadat borstkanker bij haar werd geconstateerd. Haar doktoren vinden het niet verstandig om bestraling uit te stellen, schrijft ze op Instagram. De opnames worden daarom uitgesteld.


De vrouw van oud-voetballer Patrick Kluivert zou in de TLC-serie Kluivert Dog Rescue Center straathonden op Curaçao redden. 'Ik zou eigenlijk naar Curaçao afreizen om mijn droom op te zetten samen met heel veel fantastische mensen die dit mogelijk maken vanuit Nederland, België en Curaçao. Na mijn operatie ben ik nu voldoende hersteld om dit te doen dacht ik. Helaas vinden de doktoren toch dat het niet verstandig is om de bestralingen uit te stellen en zal ik dit eerst gaan doen en met beide handen aanpakken.'

Rossana zet zich al meer dan tien jaar in voor het welzijn van straathonden. Ze wil met hulp van familie, vrienden en de eilandbewoners een eigen hondenopvang op Curaçao opzetten.