×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Rossana Kluivert maakt Patrick in met tafeltennis

30.09.2016 -

Patrick Kluivert is natuurlijk een geweldige voetballer, maar dat betekent niet dat hij in ieder sport heel goed is. Tafeltennis is een voorbeeld van een sport waarbij hij het moet afleggen tegen zijn vrouw.


Rossana plaatste een video op Instagram van het potje tafeltennis tussen haar en Patrick. Zoontje Shane staat ademloos toe te kijken bij de wedstrijd. Maar Rossana wint het punt, want Patrick slaat mis.

Het gezin staat in een park in Parijs, waar ze tegenwoordig wonen. Patrick werkt bij Paris Saint-Germain. De Kluivertjes hebben het wel naar hun zin in de Franse stad. 'We maken iedere dag herinneringen. We houden van Parijs', schrijft Rossana bij de video. 

Helaas voor Rossana maakt zij daarna ook een foutje…

 

Making memories every day neighbourhood park #lastsaturday @patrickkluivert9 @shanekluivert @nino_wilkes We#paris

Een video die is geplaatst door Rossana Kluivert (@rossanakluivert) op