×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Rossana Kluivert geopereerd in Barcelona

24.05.2018 -

Rossana Kluivert is succesvol geopereerd in Barcelona. Bij de vrouw van oud-voetballer Patrick Kluivert werd vorige week borstkanker geconstateerd, zoals te lezen staat in de nieuwe Weekend.


'De operatie is goed gegaan. Op naar de volgende stap!', schrijft Rossana's zoon Nino op Instagram bij een foto waarop het gezin rond het ziekenhuisbed van Rossana staat. 'Bedankt lieve volgers voor al jullie steun voor ons gezin in deze tijd'.

Bij de 45-jarige Rossana werd vijf jaar gleden al lymfeklierkanker ontdekt. De styliste genas na een lange en zware behandeling met chemo.

Begin mei werd bekend dat Rossana met Kluivert Dog Rescue Center een reallifeserie op TLC krijgt. Ze gaat daarin straathonden op Curaçao redden.