×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Rossana Kluivert deelt hartverscheurende foto’s

Rossana Kluivert deelt hartverscheurende foto’s
11.04.2018 -

Rossana Kluivert heeft vanochtend vriend en vijand geschokt met een aantal werkelijk hartverscheurende foto's op haar Instagram. Ze probeert met de foto's aandacht te vragen voor een groot probleem.


Het is bekend van Rossana dat zij zich al jaren met hart en ziel inzet voor reddingsacties van honden. Zo nam zij onlangs nog een hoogzwangere straathond in huis zodat de pups geboren konden worden in een fijne, warme omgeving. Op de foto hieronder is Rossana te zien met de pups, die nu allemaal een nieuw huisje hebben. Maar, de emmer is vol voor de vrouw van Patrick Kluivert.

'Curacao is het eiland waar ik veel om geef en waar zoveel mensen dagelijks al hun energie geven, maar dat is niet meer genoeg. Voor mij is de emmer al duizend keer overgelopen, maar nu ga ik er echt alles aan doen om dit probleem te stoppen. Dagelijks worden er tientallen pups bij het grofvuil gegooid want door de vele straathonden blijft het maar doorgaan. Deze week al dozen vol pups binnen gehad. Deze lieverds zijn levens gestikt en een pup heeft geprobeerd eruit te komen en dat is bijna gelukt maar hij heeft het net niet gered. Dit zijn dagelijkse praktijken voor ons', schrijft Rossana bij de afschuwelijke foto's.

Maar een oplossing is er volgens haar zeker: 'Ik ben ervan overtuigd dat als we samen werken en allemaal iets geven of doen, het probleem opgelost kan worden! Dus regeringen van Nederland en Curacao, bevolking, toeristen, maar ook bedrijven uit Nederland en een ieder die de honden in dit stukje Nederland wil helpen, je hulp is gewild. Sorry lieve puppies dat ik jullie zo aan de wereld moet laten zien maar misschien helpen jullie om een halt aan zoveel pijn en leed toe te roepen. Rust zacht', besluit ze haar hartverscheurende betoog.

 

Ik ben al tientallen jaren intensief bezig met reddingsacties van honden en zie dagelijks veel leed omdat ik elke dag contact heb met de vrijwilligers die zich inzetten wereldwijd . #curacao is het eiland waar ik veel om geef en waar zoveel mensen dagelijks al hun energie geven maar dat is niet meer genoeg . Voor mij is de emmer al 1000x overgelopen maar nu ga ik echt alles maar dan ook alles doen om het probleem te stoppen !!! Dagelijks worden er tientallen pups bij het vuil gegooid want door de vele straathonden blijft het doorgaan . Deze week al dozen vol binnen gehad maar wat moet je zonder opvang ? Massaal inslapen ? En anders ? Afschieten? De wildste plannen zijn er maar ga er niet mee akkoord . Ik ben er van overtuigd als we samen werken en allemaal iets geven of doen het probleem opgelost kan worden !!! . Dus regeringen nederland en curacao , bevolking , toeristen( ongeveer jaarlijks 400.000 waarvan de helft uit nederland ) maar ook bedrijven in Nederland en een ieder die de honden in dit stukje nederland wilt helpen . Ik beloof dat ik vanaf nu mij 1000 procent hiervoor ga inzetten al is het in de nacht maar dit moet stoppen . Sorry voor de foto’s maar dit zie ik dagelijks … Deze lieverds zijn levend gestikt en een pup heeft geprobeerd eruit te komen is bijna gelukt maar heeft het dus net niet gered . Besef dat dit dagelijkse foto’s voor mij zijn en mirjan om dit op te rapen ( op dit moment staat ze bij de vuilstort met weer een doos met de helft levend ) @stichtingdierenlot wil ons helpen heb kontakt gehad met deze fijne stichting en samen met deel van de opbrengst van het kookboek van shane en donaties op dit rek NL89INGB0006878725 tnv Stichting Dierenlot/Curacao gaan we goed werk doen . Ik hou jullie op #insta op de hoogte van de ontwikkelingen want ik laat dit niet meer los , beloofdWillen jullie helpen of ken je bedrijven , dokters , medicijnen enz contact mijn zoon @nino_wilkes met een privé berichtje en hij gaat alles filteren , deel of tagp.s sorry lieve puppies dat ik jullie zo aan de wereld moet laten zien maar misschien helpen jullie om een halt aan zoveel pijn en leed te roepen #rustzacht

Een bericht gedeeld door Rossana Kluivert (@rossanakluivert) op