×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Rossana Kluivert dankt voor ‘liefde en kracht’

25.05.2018 -

Rossana Kluivert kreeg de schrik van haar leven toen er deze maand borstkanker bij haar werd geconstateerd. Ze werd geopereerd en is klaar voor wat er komen gaat. Op Instagram dankt de vrouw van Patrick Kluivert iedereen die haar een hart onder de riem gestoken heeft.


'Ik wil iedereen vanuit het diepste van mijn hart bedanken voor alle liefde en kracht. Zoveel liefde van ongelooflijk veel (on)bekende mensen die zo meeleven had ik niet voor mogelijk gehouden en heeft mij ontroerd. Mijn uitzicht in het ziekenhuis is het mooiste wat ik mij kan voorstellen; 24/7 mijn kids, man, ouders en broer. Wat wil een mens nog meer. Operatie is geslaagd en nu door naar de volgende uitdaging', schrijft Rossana dankbaar op haar Instagram. 

Het is de tweede keer dat er bij haar kanker wordt geconstateerd. Eerder werd er in 2013 lymfeklierkanker ontdekt. Ze herstelde maar de angst bleef aanwezig. Niet ongegrond blijkt want ze werd deze maand opnieuw met kanker geconfronteerd.